Ванката от Шоуто на Слави влиза в новата партия на Дългия,

...
Ванката от Шоуто на Слави влиза в новата партия на Дългия,
Коментари Харесай

Слави Трифонов вкарва в "Няма таква държава" и реквизитора Ванката

Ванката от " Шоуто на Слави "  влиза в новата партия на Дългия, издават осведомени. Не е ясно какъв тъкмо ще е реквизиторът, само че като начало най-вероятно ще е единствено елементарен член на групировката. Зевзеци бъзикат Ванката, че може да стане представител на партията, само че той изрично отхвърля да разяснява тематиката. 

" Не разбирам за какво непрекъснато ме тормозите с въпросите си? Аз не желая нищо да споделям! ", по този начин Иван Атанасов нито удостовери, нито отхвърли слуховете, че поддържа шефа си в политическия му план.

Покана да се включат в плана на Слави са получили и балерините от Магаданс, както и целият екип на шоуто, само че множеството от тях са отклонили предлагането с обяснението, че нищо не схващат от политика. Макар да не е ясно какъв тъкмо ще бъде Ванката в партията на Слави, реквизиторът сигурно ще има роля и в новото шоу на Дългия, както и в новата му тв програмна скица. Освен реквизитор, в нея той ще е и артист.

" Къде без мен в шоуто? Аз съм основно настоящо лице ", смее се Ванката. Според слуховете, комикът е икономисал към 200 000 лв. на срочен влог в банка, откакто заделял всеки месец от заплатата си по 1000 лв., написа " България през днешния ден ". Преди години Слави го трансформира в звезда и в един от гвоздеите на шоуто си, а след това го разжалва и го върна зад кадър. 

Въпреки това той е любим на мало и огромно в всички недостатъци, които трансформира в резултати. Самият той също не се задоволява с отредената му роля на момче за всичко и в новото предаване желал и вечерни изяви. 

" Шефе, за какво не ме искаш в актьорската вечер? Може и дребен да е задължението ми, само че да е комедиен ", по този начин Ванката приплаквал през ден на Трифонов.  " Първо иди на логопед да ти оправи фъфленето, пък след това ще забележим ", пък му отвръщали същинските артисти в екипа. 

Поради противоположната си захапка и малко необичайно наречие, сътрудниците му постоянно го бъзикат, само че той носи на подбив. `Адски честен мъж ", безапелационен е за него Годжи, който е измежду най-близките му сътрудници. 

Ванката и Слави се познават още от 1995 година, когато той работи като помощник-реквизитор в Каналето. Всички, работили с него, са безапелационни, че на него може да се разчита безусловно. " Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате няма да ви кажа нищо ", отсича Атанасов. 

Единственото, което липсва в живота му, е жена до него. Мераклийки за сърцето му обаче не липсват. Проблемът е, че не може да се спре на съответна.  " Все ми се виждат хубави, но знам ли какви характери крият ", смее се той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР